Vebinar „Tematski fokusi i novine na EPALE mreži”

Фондација Темпус и ЕПАЛЕ национални тим за подршку 27. априла организују вебинар „Тематски фокуси и новине на ЕПАЛЕ мрежи”.

Током протеклог периода мапиране су области образовања одраслих у којима је криза изазвана Ковидом-19 донела највеће изазове али и подстакла трансформативне промене, и утрла пут новим решењима и иновативним праксама. Резимирајући научене лекције из претходне године, у 2022. години издвојене су четири тематске целине које ће бити окосница садржаја на ЕПАЛЕ мрежи током целе године:

  1. Млади одрасли;
  2. Иновативни приступи за револуцију вештина;
  3. Заједнице које уче;
  4. Култура и креативност за друштвену кохезију;

На вебинару ће бити представљена четири главна тематска фокуса на ЕПАЛЕ мрежи у овој години као и неке од важних новина а које се односе на унапређење ЕПАЛЕ платформе, новe могућности и алате које можете користити. Биће речи о ЕПАЛЕ мобилној апликацији, Еразмус+ простору, ЕУ налогу за приступ мрежи, као и другим новостима из заједнице за образовање одраслих.

 Вебинар посвећен новим тематским фокусима биће одржан 27. априла 2022. у периоду од 16 до 17 часова. Вебинар је намењен едукаторима и практичарима који се баве образовањем одраслих, представницима школа и установа са програмима за формално и неформално образовање одраслих, организацијама цивилног друштва које развијају и спроводе образовне програме и услуге за одрасле, као и свим осталим практичарима који се баве образовањем одраслих.

За вебинар се можете пријавити попуњавањем регистрационог формулара који ће бити отворен за пријаве до 26. априла у подне.

Линк за приступ догађају послаћемо на дан вебинара, 27. априла, мејлом на адресу коју наведете у регистрационом формулару.

Важна напомена: Молимо Вас да, уколико сте се пријавили а нисте добили мејл са приступним линком на дан одржавања вебинара, проверите – Spam, Junk i Promotions фолдере.

За сва додатна питања можете нас контактирати путем мејл адресе: adult-education@tempus.ac.rs, или на број телефона +381 11 33 42 430, опција 3. 

Skip to content