Vebinar „Tematski fokusi i novine na EPALE mreži”

Fondacija Tempus i EPALE nacionalni tim za podršku 27. aprila organizuju vebinar „Tematski fokusi i novine na EPALE mreži”.

Tokom proteklog perioda mapirane su oblasti obrazovanja odraslih u kojima je kriza izazvana Kovidom-19 donela najveće izazove ali i podstakla transformativne promene, i utrla put novim rešenjima i inovativnim praksama. Rezimirajući naučene lekcije iz prethodne godine, u 2022. godini izdvojene su četiri tematske celine koje će biti okosnica sadržaja na EPALE mreži tokom cele godine:

  1. Mladi odrasli;
  2. Inovativni pristupi za revoluciju veština;
  3. Zajednice koje uče;
  4. Kultura i kreativnost za društvenu koheziju;

Na vebinaru će biti predstavljena četiri glavna tematska fokusa na EPALE mreži u ovoj godini kao i neke od važnih novina a koje se odnose na unapređenje EPALE platforme, nove mogućnosti i alate koje možete koristiti. Biće reči o EPALE mobilnoj aplikaciji, Erazmus+ prostoru, EU nalogu za pristup mreži, kao i drugim novostima iz zajednice za obrazovanje odraslih.

 Vebinar posvećen novim tematskim fokusima biće održan 27. aprila 2022. u periodu od 16 do 17 časova. Vebinar je namenjen edukatorima i praktičarima koji se bave obrazovanjem odraslih, predstavnicima škola i ustanova sa programima za formalno i neformalno obrazovanje odraslih, organizacijama civilnog društva koje razvijaju i sprovode obrazovne programe i usluge za odrasle, kao i svim ostalim praktičarima koji se bave obrazovanjem odraslih.

Za vebinar se možete prijaviti popunjavanjem registracionog formulara koji će biti otvoren za prijave do 26. aprila u podne.

Link za pristup događaju poslaćemo na dan vebinara, 27. aprila, mejlom na adresu koju navedete u registracionom formularu.

Važna napomena: Molimo Vas da, ukoliko ste se prijavili a niste dobili mejl sa pristupnim linkom na dan održavanja vebinara, proverite – Spam, Junk i Promotions foldere.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem mejl adrese: adult-education@tempus.ac.rs, ili na broj telefona +381 11 33 42 430, opcija 3. 

Skip to content