Virtuelna radionica za pripremu KA1 projekata mobilnosti u oblasti visokog obrazovanja za 2024. godinu

U petak, 22. decembra 2023. godine Fondacija Tempus organizuje virtuelnu radionicu posvećenu pripremi KA131 i KA171 projekata mobilnosti u oblasti visokog obrazovanja u okviru Erazmus+ programa.

Učesnici radionice biće upoznati sa specifičnostima pripreme obe vrste projekata, kao i sa formularima za njihovo prijavljivanje. Radionica je prevashodno namenjena predstavnicima samostalnih visokoškolskih ustanova koje su nosioci Erazmus povelje za visoko obrazovanje.

Radionica će biti održana na daljinu (onlajn), putem alata Microsoft Teams, sa početkom u 10.00 časova. Očekivano trajanje radionice je tri sata.

Za učešće na radionici možete da se prijavite popunjavanjem registracionog formulara koji je dostupan na ovom linku. Rok za registraciju je utorak, 19. decembar, 2023. godine, do kraja dana. Naknadne prijave neće biti razmatrane.

Radionica je besplatna i namenjena predstavnicima samostalnih visokoškolskih ustanova (univerziteta, akademija, visokih škola koje nisu deo akademija) odgovornih za pripremu KA131 i KA171 projektnih prijava. Radionica će biti snimana, a snimak radionice i prezentacije biće na raspolaganju učesnicima nakon njenog završetka.

Informacija o tome da li je vaša prijava prihvaćena biće dostavljena nakon zatvaranja registracionog formulara, tj. u sredu, 20. decembra 2023. godine. U slučaju pozitivnog odgovora, u istom imejlu biće vam dostavljeni i pristupni parametri.

Za sve dodatne informacije možete da kontaktirate s Grupom za visoko obrazovanje Fondacije Tempus slanjem imejla na adresu higher-education@tempus.ac.rs.

Skip to content