Virtuelna radionica za pripremu KA1 projekata mobilnosti u visokom obrazovanju za 2023. godinu

Fondacija Tempus, u četvrtak, 08. decembra 2022. godine organizuje virtuelnu radionicu posvećenu pripremi KA131 i KA171 projekata mobilnosti u visokom obrazovanju, u okviru Erazmus + programa.

Učesnici radionice će biti upoznati sa specifičnostima pripreme obe vrste projekata, kao i sa formularima za njihovo prijavljivanje. Radionica je namenjena prevashodno predstavnicima samostalnih visokoškolskih ustanova koje su nosioci Erazmus povelje za visoko obrazovanje.

Radionica će biti održana na daljinu (onlajn), putem alata Microsoft Teams, sa početkom u 10.00 časova. Očekivano trajanje radionice  je tri sata.

Za učešće na radionici se možete prijaviti popunjavanjem registracionog formulara na našem sajtu. Rok za registraciju je ponedeljak, 05. decembar, 2022. godine, do 23:59h. Naknadne prijave neće biti uzete u razmatranje.

Radionica je besplatna i namenjena predstavnicima samostalnih visokoškolskih ustanova (univerziteta, akademija, visokih škola koje nisu deo akademija) odgovornih za pripremu KA131 i KA171 projektnih prijava. Radionica će biti snimana, te će snimak radionice i prezentacije biti na raspolaganju učesnicima nakon njenog završetka.

Informacija o tome da li je prijava prihvaćena biće dostavljena nakon zatvaranja registracionog formulara, tj. u utorak, 06. decembra 2022. godine. U slučaju pozitivnog odgovora, u istom mejlu će biti dostavljeni i pristupni parametri.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Grupu za visoko obrazovanje Fondacije Tempus putem mejl adrese higher-education@tempus.ac.rs.

Skip to content