Završna konferencija PROFFORMANCE projekta

U okviru PROFFORMANCE projekta se 16. juna 2022. godine održava završna konferencija u hibridnom formatu, koja može da bude od interesa za stručnjake, nastavnike, predstavnike uprava ustanova, studente, profesionalne organizacije, kao i donosioce odluka.

Konferencija je završni događaj projekta PROFFORMANCEAssessment Tool and Incentive Systems for Developing Higher Education Teachers’ Performance, koji je imao za cilj da podrži unapređenje kvaliteta nastave i učenja na visokoškolskim ustanovama u Evropskom prostoru visokog obrazovanja razvijanjem alata za evaluaciju rada nastavnika i sistema podsticaja, kao i prikupljanjem i deljenjem dobrih praksi.

Događaj će se fokusirati na rezultate projekta PROFFORMANCE: biće predstavljen Alat za procenu učinka nastavnika u sektoru visokog obrazovanja. Svečana dodela nagrada povodom međunarodnog takmičenja nastavnika u visokom obrazovanju 2021/22. godine, u okviru koga je jedna od prestižnih nagrada dodeljena i prijavljenom timu Univerziteta u Nišu, biće održana uz prezentaciju najboljih praksi. Biće pokrenuta i PROFFORMANCE onlajn baza za pretraživanje podataka na temu izvrsnosti nastave.

Predavači će se osvrnuti i na buduće aktivnosti PROFFORMANCE konzorcijuma, planirane za period od 2022. do 2025. godine.

Događaj organizuje Tempus Fondacija iz Mađarske u partnerstvu sa mađarskim Ministarstvom za inovacije i tehnologiju, uz saradnju partnerskih ustanova (iz Austrije, Češke, Gruzije, Hrvatske i Srbije, gde je partnerska ustanova Fondacija Tempus) i pridruženih partnera.

Preliminarni program događaja možete da pronađete na ovoj stranici.

Više o konferenciji možete da pronađete na ovoj stranici.

Radni jezik konferencije je engleski.

Učešće na konferenciji je besplatno, ali registracija je neophodna. Možete da se registrujete putem ove stranice, do 7. juna 2022. godine.

Za više informacija obratite se koordinatorima projekta na imejl adresu: ehea@tpf.hu.

Skip to content