Akreditovani eTwinning seminari u Beogradu u februaru i martu 2022. godine

Фондација Темпус организује бесплатне акредитоване eTwinning семинаре у Београду:

  • 28. фебруара 2022. – „eTwinning за почетнике – први кораци” и
  • 2. марта 2022. године – „Ка квалитетним eTwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави

Семинар „eTwinning за почетнике – први кораци” регистрован је под каталошким бројем 439 у Каталогу програма стручног усавршавања и носи 8 бодова стручног усавршавања. Циљ програма је подизање нивоа дигиталних компетенција запослених у образовно-васпитним установама који раде са децом предшколског и школског узраста, унапређење квалитета наставе кроз коришћење ИКТ алата у раду са ученицима и децом, као и унапређење међупредметних компетенција код ученика. Семинар је намењен наставницима који су регистровани на порталу, али немају искуства са eTwinning порталом. Учесници ће бити оспособљени да користе eTwinning портал и алате који се на њему налазе. Циљна група су учитељи, наставници и стручни сарадници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама. Учесници семинара морају бити регистровани и валидирани чланови eTwinning портала.

Семинар „eTwinning за почетнике – први кораци” ће се одржати 28. фебруара 2022. године у Београду, у Хотелу „Мона Плаза”, са почетком у 9 часова. Нацрт агенде можете погледати овде. Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара. Рок за пријаву је 6. фебруар до 23:59 часова.

Семинар „Ка квалитетним eTwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави” је регистрован под бројем 461 у Каталогу програма стручног усавршавања и носи 8 бодова стручног усавршавања. Циљ програма је унапређење квалитета постојећих eTwinning пројеката у циљу бољег коришћења ИКТа у настави, као и јачање дигиталних и језичких компетенција наставника/васпитача и ученика. Семинар је намењен наставницима који имају искуства са eTwinning порталом и у eTwinning пројектима. Циљна група су учитељи, наставници и стручни сарадници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама. Учесници семинара морају бити регистровани и активни чланови eTwinning портала.

Семинар Ка квалитетним eTwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави” ће се одржати 2. марта 2022. године у Београду, у Хотелу ”Мона Плаза”, са почетком у 9 часова. Нацрт агенде можете погледати овде. Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара. Рок за пријаву је 6. фебруар до 23:59 часова.

Због ограниченог броја места, приликом одабира учесника, поред основних критеријума за одабир, водиће се рачуна о равномерној регионалној и заступљености различитих васпитно-образовних установа, као и о времену пријаве.

О статусу Ваше пријаве бићете обавештени након истека рока за пријављивање.  

Напомена: Потребно је да на семинар понесете свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај са којим можете приступити свом eTwinning профилу током семинара.

За ове семинаре се не плаћа котизација, али учесници сами покривају трошкове пута. Догађај ће бити фотографисан у сврху обавештавања јавности о догађају.

Skip to content