Како користити EPALE?

Како постати члан портала

Да бисте постали члан портала, потребно је попунити регистрациони формулар. Формулар захтева неколико личних података (име и презиме, е-маил адресу) и можете му приступити ОВДЕ

Процес регистрације је сличан као и на другим порталима: након што се попуни регистрациони формулар, на имејл адресу која је наведена у пријави стиже порука са линком за верификацију профила. Након приступања том линку, профил постаје активан: видљив је осталим члановима портала (уколико сте изабрали ту опцију), постају доступне опције за креирање садржаја (блог, вести, догађаји, ресурси), можете учествовати у дискусијама, коментарисати садржај и прикључити се заједницама пракси.

Улога Националног тима за подршку

Национални тим за подршку (НСС), заједно са Централним тимом за подршком, задужен је да обезбеди квалитетан садржај на порталу и подстакне сарадњу у области образовања одраслих.

Како би се осигурало да је на порталу увек доступан поуздан и квалитетан садржај, НСС спроводи низ активности којима се примењује заједничка уредничка политика, са циљем да се сви чланови портала осећају безбедно и да имају на располагању поуздане информације. Детаљније информације о овој теми можете пронаћи овде. У складу са уредничком политиком, НСС врши проверу квалитета и релевантности свих постављених текстова (блогова, вести, описа догађаја и ресурса) пре него што одобри њихово објављивање.

Национални тим за подршку је доступан регистрованим члановима на EPALE платформи за питања која се односе на регистрацију, како приступити одређеном садржају и функцији портала (на пример: у ком одељку EPALE може да се напише вест), као и у случају техничких потешкоћа при коришћењу портала.

У Србији, EPALE национални тим за подршку ради под окриљем Фондације Темпус и доступан је за контакт путем имејл адресе: adult-education@tempus.ac.rs  или путем телефона: 011 33 42 430.

Последње модификовано: април 13, 2018Публикације: