Листа одобрених пројеката КА2 – Изградња капацитета у области младих

EU-flag-Erasmus-_vect_POS

До 2018. године организације из Србије су користиле Кључне активност 2 (КА2) – Изградња капацитета у области младих – Омладински Прозор Западни Балкан. Од 2019. године организације из Србије учествују у КА2 Изградњи капацитета у области младих – АЦПАЛА позив за сарадњу са афричким, карипским и пацифичким, азијским и латиноамеричким земљама (ACPALA – African, Caribbean and Pacific, Asian and Latin American).

У наставку су доступне информације о пројектима на којима су организације и институције из Србије подносиоци, а који су подржани од стране програма Еразмус+ у оквиру Кључне активности 2 (КА2) – Изградња капацитета у области младих:

 

pdfЛиста подржаних пројеката у Србији предатих у року 05. фебруар, 2020.

 

pdfЛиста подржаних пројеката у Србији предатих у року 24. јануара, 2019.

 

pdf Листа подржаних пројеката у Србији предатих у року 8. март, 2018

 

pdf Листа подржаних пројеката у Србији предатих у року 8. март, 2017

 

pdf Листа подржаних пројеката у Србији предатих у року 1. јул, 2016

 

pdf Листа подржаних пројеката у Србији предатих у року 2. фебруар, 2016

 

pdfЛиста подржаних пројеката у Србији предатих у року 2. септембар, 2015

 

 pdf Листа подржаних пројеката у Србији предатих у року 3. април, 2015

 

Више информација о пројектима у којима су организације из Србије биле партнери доступно је на платформи пројектних резултата, раније познатој као ВАЛОР. Ова база Европске комисије даје свеобухватни преглед пројеката финансираних у оквиру програма Еразмус+. Циљ платформе је да информише јавност о подржаним пројектима, али и да организацијама, институцијама и појединцима буде извор инспирације у развоју пројеката у оквиру програма Еразмус+, као и могући извор нових партнера.

 

YiA

Програм „Млади у акцији“ (2007–2013)

На следећем линку могу се наћи примери неких од пројеката који су били подржани и спроведени под окриљем програма „Млади у акцији“, чија је реализација завршена 2013. године. http://mladiuakciji.rs/statistika.php.

Последње модификовано: August 6, 2020Публикације: