Недеља школа

Са задовољством вас обавештавамо да Фондација Темпус по први пут организује „Недељу школа“, током које ће низом активности информисати све заинтересоване о могућностима које школе и предшколске установе имају у оквиру програма Еразмус+.

„Недеља школа“ ће трајати од 28.08.2017 до 01.09..2017. године, а у том периоду биће организоване следеће активности:

28.08.2017. године

  • Акредитовани семинар за наставнике средњих школа „Каријерно вођење и саветовање у средњој школи“. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.
  • Вебинар ”Како изгледа добар eTwinning пројекат”. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.

29.08.2017. године

  • Вебинар ”eTwinning за почетнике”. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.

30.08.2017. године

  • eTwinning  конференција: “Пројектно оријентисана настава: оцењивање и спровођење у пракси”– хотел М, Београд. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.

31.08. 2017. године

  • Вебинар ”Употреба ИКТ алата у настави”. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.
  • Вебинар ”Могућности за школе  и предшколске установе у оквиру Еразмус+ програма”. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.

01.09.2017. године

  • Вебинар за средњошколце: „Савети за успешну школску годину“. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.
  • Вебинар ”Могућности у оквиру EPALE мреже”. Више информација и регистрациони формулар можете наћи овде.

Догађаји су намењени свима који су заинтересовани – наставници, васпитачи и други запослени у школама и предшколским установама, ученици средњих школа, представници Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања, представници Завода за унапређивање образовања и васпитања, представници школских управа, итд.

Активности имају за циљ да се заинтересовани информишу о могућностима у овој области у оквиру Еразмус+ програма, остваре контакт са колегама и размене знања и искуства.

За све додатне информације можете се обратити путем телефона и е-поште:

011/3342 430
office@tempus.ac.rs