Peta regionalna EPALE konferencija „Unapređenje digitalnih kompetencija odraslih za pristup obrazovnim prilikama“, 22-23. novembar 2021. godine

Фондација Темпус – ЕПАЛЕ национални тим за подршку у Србији, у сарадњи са ЕПАЛЕ Националним тимовима из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Хрватске и Словеније, организује 5. регионалну ЕПАЛЕ конференцију под називом „Унапређење дигиталних  компетенција одраслих за приступ образовним приликама“, која ће се одржати 22. и 23. новембра 2021године, у онлајн формату.

Циљ конференције је покретање дискусија на тему развоја дигиталних компетенција у образовању одраслих у региону, као и размена добрих пракси и успостављање сарадње у овој области.

Конференција је намењена учесницима који су активни у области образовања одраслих, запосленима у школама за основно образовање одраслих, центрима за образовање одраслих, институцијама које пружају услуге професионалног усавршавања наставницима, затим институцијама које спроводе истраживања у области образовања одраслих, као и у другим организацијама које раде у овом сектору.

Први дан конференције предвиђен је за пленарна излагања говорника, из Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе, Словеније и Србије, док ће другог дана, учесници имати прилике да у интерактивним радионицама науче како да унапреде своје дигиталне компетенције, као и дигиталне компетенције својих полазника.

Уживо пренос првог дана конференције можете пратити на овој страници. Почињемо у понедељак 22.11.2021. у 10 часова!

Пријављивање за учешће на конференцији отворено је до 17. новембра 2021. у 23:59 и то путем регистрационог формулара.

Учешће на конференцији је бесплатно, а обезбеђен је и превод.

У случају великог броја пријава, приликом избора водиће се рачуна о регионалној заступљености, док ће предност бити дата учесницима који су регистровани на EPALE платформи и који нису раније учествовали у догађајима EPALE националног тима за подршку.

ЕПАЛЕ је платформа развијена у оквиру Еразмус+ програма, која омогућава свима који се баве, или су заинтересовани за образовање одраслих у Европи, да се виртуелно састану на једном месту и размене своја знања, искуства, питања и добре праксе.

Све додатне информације могу се добити путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430, опција 3
Е-пошта: adult-education@tempus.ac.rs

Skip to content