Poziv za učešće na Erazmus+ dvodnevnoj onlajn radionici za pripremu KA210 i KA220 projekata partnerstava za saradnju u oblasti mladih

Povodom otvaranja drugog konkursnog roka za podnošenje projektnih prijava u oblasti mladih (više informacija na linku), Fondacija Tempus 29. i 30. avgusta 2023. godine organizuje dvodnevnu onlajn radionicu za organizacije i institucije aktivne u omladinskom sektoru koje su zainteresovane da učestvuju u Erazmus+ KA2 projektima partnerstava za saradnju i malih partnerstava za saradnju (KA220 i KA210). Učesnici radionice upoznaće se sa specifičnostima ovih projekata u oblasti mladih, logikom budžeta i prijavnim formularima, a jedna sesija biće posvećena diskusiji i koracima potrebnim za stvaranje/unapređenje projektnih ideja.

Partnerstva za saradnju (KA220 projekti) i mala partnerstva za saradnju (KA210 projekti) omogućavaju saradnju organizacija sa ciljem sticanja iskustva u međunarodnoj saradnji, jačanja kapaciteta i kreiranja visokokvalitetnih proizvoda intelektualnog rada. Mala partnerstva u oblasti mladih su dizajnirana kako bi bila dostupnija lokalnim i manje iskusnim organizacijama, kao i onima koje ranije nisu učestvovale u Erazmus+ programu. Više informacija o ovim tipovima projekata dostupno je na ovom linku.

Dvodnevna radionica biće održana u onlajn formatu, putem platforme Microsoft Teams 29–30. avgusta 2023. godine, od 10 do 13.30 časova. Detaljnu agendu radionice možete da pronađete na sledećem linku.

Prijavljivanje je moguće isključivo popunjavanjem prijavnog formulara. Napominjemo da nismo u mogućnosti da uvažimo naknadne prijave. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Grupu za mlade, informisanje i sport ukoliko imaju tehničkih problema u vezi sa popunjavanjem registracionog formulara. Prijave su otvorene do 28. avgusta 2023. godine do 12 časova.

Učešće na dvodnevnoj radionici je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete da kontaktirate sa Grupom za mlade, informisanje i sport Fondacije Tempus putem telefona 011 33 42 430, birajući opciju 5, ili imejlom na adresu youth@tempus.ac.rs.

Skip to content