Poziv za učešće na vebinaru o KA155 DiscoverEU projektima inkluzije

Povodom drugog konkursnog roka za podnošenje projektnih prijava (više informacija na linku), Fondacija Tempus organizuje informativni vebinar namenjen organizacijama i institucijama koje su aktivne u omladinskom sektoru, kao i onima koji bi hteli detaljnije da se informišu o KA155 DiscoverEU projektima inkluzije. Tokom vebinara biće predstavljene specifičnosti KA155 projekata, kao i prijavni formular. Poslednji deo vebinara rezervisan je za sesiju o pitanjima i odgovorima.

Putem DiscoverEU projekata inkluzije, organizacije, ustanove i neformalne grupe mladih iz Srbije mogu da dobiju podršku za sprovođenje projekata čiji je cilj da mladim osamnaestogodišnjacima sa smanjenim mogućnostima omoguće i olakšaju učešće u DiscoverEU inicijativi.

Vebinar će biti održan u četvrtak, 24. 8. 2023. godine, od 16 do 17 časova, putem platforme Microsoft Teams. Ukoliko ste zainteresovani za učešće na vebinaru, neophodno je da se prijavite popunjavanjem prijavnog formulara koji će biti otvoren do 24. avgusta do 12 časova.

Učešće na vebinaru je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete da kontaktirate sa Grupom za mlade, informisanje i sport Fondacije Tempus telefonom na broj 011 33 42 430, birajući opciju 5, ili imejlom na adresu youth@tempus.ac.rs.

Skip to content